GS

This inter-war period residence underwent extensive architectural transformations, focusing on expanding and reconfiguring the space to meet modern family needs. The project included a basement and rear extension, substantially increased the living space and allowing for a more functional and open layout.

A bespoke terrazzo flooring was used at ground floor level, a material choice that marries durability with a timeless aesthetic. Natural light was a key element in the design, introduced through strategically placed roof lights, large windows, and open spaces, creating a bright and inviting environment throughout the home.

A new staircase was introduced, designed with a solid balustrade that functions as a sculptural element, weaving through all levels of the house like a continuous ribbon.

The master bedroom suite embraces a monochrome palette, offering a minimalist yet sophisticated sanctuary within the home.

Both the front and rear gardens were landscaped to extend the living spaces outdoors, providing serene environments for relaxation and leisure.